Αποκάλυψη του πιο "καυτού" Megane RS!

Επιθετικό, δυναμικό και με 265 ίππους, το Megane RS 265 Trophy είναι το νέο δημιούργημα του αγωνιστικού τμήματος της Renault.

Η Renault αποκάλυψε την πλέον ισχυρή έκδοση στη γκάμα του Megane, η οποία ονομάζεται Megane RS 265 Trophy. Η έκδοση αυτή θα παραχθεί σε μόλις 500 μοναδές και σε σχέση με το γνωστό μας Megane RS,  χρησιμοποιεί μια αναβαθμισμένη εκδοχή του turbo κινητήρα των 2,0 λίτρων της Renault, ο οποίος αποδίδει πλέον 265 ίππους (+15 ίπποι) και 360 Nm (+20 Nm) ροπής.

Στις επιδόσεις, το Megane RS 265 Trophy απαιτεί 6,0 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα (-0,1 δλ.) και έχει τελική ταχύτητα 254 χλμ./ώρα (+4 χλμ./ώρα). Ανάρτηση και πλαίσιο δεν έχουν δεχτεί αλλαγές από τους μηχανικούς της Renaultsport και μόνο τα ελαστικά είναι διαφορετικά (Bridgestone Potenza RE050A). Υπάρχουν βέβαια κάποιες στιλιστικές αλλαγές, όπως οι 19 ιντσών ζάντες με μαύρο-κόκκινο χρωματισμό, η νέα πίσω αεροτομή, η μαύρη οροφή και τα εμπρός φώτα ημέρας LED, που δίνουν στο Trophy έναν ακόμη πιο δυναμικό χαρακτήρα.
Εσωτερικά, ξεχωρίζουν τα μπάκετ της Recaro με κίτρινες ζώνες ασφαλείας, αλλά και η οθόνη "Renaultsport", που δίνει συνεχώς στοιχεία για την απόδοση του κινητήρα, την επιτάχυνση, το χρόνο διάνυσης ενός γύρου πίστας κ.λπ.
TAG