Οι πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου Hyundai i20 (updated)

Η ανανεωμένη γενιά του Hyundai i20 έρχεται για να προσφέρει μια πιο μοντέρνα παρουσία και περισσότερο δυναμισμό.
Έφτασε η ώρα της ανανέωσης και για το Hyundai i20 με το νέο μικρό μοντέλο να κάνει το ντεμπούτο του στη Γενεύη. Και σήμερα, οι πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου i20 που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, μας αποκαλύπτουν ότι αισθητικά, το μικρό μοντέλο της μάρκας θα αποκτήσει μια πιο μοντέρνα παρουσία.

Αρκετές αλλαγές έχουμε και στο πίσω μέρος, όπου το
αισθητικό αποτέλεσμα τονίζει την παρουσία του i20.
Στην περίπτωση της αισθητικής ανανέωσης του i20 λοιπόν, η Hyundai θα ακολουθήσει την ίδια πρακτική με αυτή του ανανεωμένου i10, προσδίδοντας στο εμπρόσθιό του τμήμα τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας. Εκεί θα συναντούμε πλέον νέα, μοντέρνα και πιο στενά φωτιστικά, την επίσης νέα μάσκα της μάρκας, αλλά και έναν επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με περισσότερο δυναμισμό. Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, οι αλλαγές εντοπίζονται στα μεγαλύτερων διαστάσεων φωτιστικά νέας σχεδίασης, αλλά και στον ραφιναρισμένο προφυλακτήρα. Οι εξωτερικές βελτιώσεις ολοκληρώνονται με τις χρωμιωμένες χειρολαβές, αλλά και τις νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου.

Προς το παρόν δεν έχουμε στα χέρια μας κάποιες άλλες πληροφορίες για το τι περαιτέρω αλλαγές θα φέρει το ανανεωμένο i20 στο εσωτερικό του, τους κινητήρες του ή ακόμη και τις ρυθμίσεις της ανάρτησής του. Από πλευράς κινητήρων, η Hyundai αποκάλυψε ότι προστίθεται στη γκάμα ένας 3κύλινδρος diesel 1,1 λίτρων με 75 ίππους και 84 γρ. CO2 ανά χλμ. Στους βενζινοκινητήρες, το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι θα παραμείνουν τα μοτέρ βενζίνης 1,2 και 1,4 λίτρων, πιθανότατα με κάποιες "οικολογικές" βελτιώσεις. Επίσης, ο 1,4 CRDi πετρελαιοκινητήρας των 90 ίππων θα δώσει και πάλι το παρόν, με την έκδοση Blue να εκπέμπει μόνο 98 96 γρ. CO2 ανά χλμ.
TAG