Renault Clio R.S. Red Bull Racing RB7: Το Clio στη Φόρμουλα 1!

Λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν της Φόρμουλα 1, το Renault Clio R.S. Red Bull Racing RB7
εορτάζει την περσινή κατάκτηση του τίτλου από τη Red Bull Renault.
Θέλοντας να γιορτάσει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος κατασκευαστών του 2011 στη Φόρμουλα 1 από την αγωνιστική ομάδα της Red Bull, η Renault παρουσίασε σήμερα το εντυπωσιακό Clio Renault Sport Red Bull Racing RB7!

Βαμμένο σε αγωνιστικούς χρωματισμούς έρχεται το
επετειακό Clio Renault Sport.
Διαθέσιμο μόνο στις αγορές της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Ελβετίας, της Αυστρίας και του Βελγίου, το νέο Clio Renault Sport Red Bull Racing RB7 φέρνει μια αύρα από τη Φόρμουλα 1 στη γκάμα του γαλλικού μικρού μοντέλου. Η επετειακή αυτή έκδοση του Clio Renault Sport ξεχωρίζει για την αγωνιστική της εμφάνιση, περιλαμβάνοντας ειδικής σχεδίασης μαύρες ζάντες 18 ιντσών (προέρχονται από το κορυφαίο Megane R.S. Trophy), αντίστοιχα μαύρο αμάξωμα με χαρακτηριστικές κίτρινες γραμμές στους προφυλακτήρες και τα καλύμματα των καθρεπτών, λογότυπα της Red Bull F1 στα πλάγια του αμαξώματος, αλλά και χρωματισμένη στο μαύρο-άσπρο της σημαίας τερματισμού, οροφή. Χωρίς αλλαγές παραμένει πάντως ο 2λιτρος ατμοσφαιρικός του κινητήρας του αυτοκινήτου, ο οποίος αποδίδει και πάλι 203 ίππους.


Στο εσωτερικό, το νέο Clio R.S. Red Bull Racing RB7 φέρει αναβαθμισμένο εξοπλισμό, αλλά και επένδυση σε μαύρο και κίτρινο για τα μπάκετ καθίσματα της Recaro. Η έκδοση αυτή διαθέτει επίσης το "R.S. Monitor", ένα ηλεκτρονικό σύστημα που ενημερώνει τον οδηγό σε πραγματικό χρόνο, με στοιχεία για τις επιδόσεις του αυτοκινήτου και το οδηγικό του στυλ.

TAG