Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας Mercedes GL!

Η δεύτερη γενιά της Mercedes GL θα τονίσει και πάλι την τεχνολογική υπεροχή και την πολυτέλεια των SUV της μάρκας.
Λίγες μόνο ημέρες πριν το επίσημο ντεμπούτο της στην έκθεση της Νέας Υόρκης, η δεύτερη γενιά της Mercedes GL αποκαλύφθηκε σήμερα, με τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της να διαρρέουν στο διαδίκτυο.

Άκρατη πολυτέλεια στο εσωτερικό της νέας GL,
που διατηρεί αισθητικούς δεσμούς με αυτό της Mercedes ML.
Στην κορυφή των SUV της Mercedes θα έλθει να τοποθετηθεί η νέα, δεύτερη γενιά της Mercedes GL, που θα μας δείξουν οι Γερμανοί στη Νέα Υόρκη. Το πολυτελές γερμανικό μοντέλο αποκτά μια περισσότερο καμπυλόγραμμη αισθητική, με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στη "μικρότερη" Mercedes ML. Βέβαια, το μεγαλύτερο SUV της μάρκας έχει και αρκετά στοιχεία αισθητικής μοναδικότητας, όπως τα εντελώς νέα εμπρός και πίσω φωτιστικά, αλλά και η σχεδόν κάθετη οπίσθια κολώνα της οροφής. Φυσικά, από πλευράς διαστάσεων η νέα GL θα έλθει με μακρύτερο μεταξόνιο από την ML, ώστε να δημιουργηθεί ο απαιτούμενος χώρος για το 7θέσιο εσωτερικό της.

Με νέα μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου, αλλά και χαμηλότερη
κατανάλωση καυσίμου, αναμένουμε τη νέα Mercedes GL.
Στον τομέα των κινητήρων, παρότι αναμένουμε και επίσημα η Mercedes να μας δώσει τα πλήρη στοιχεία, σίγουρη θα πρέπει να περιμένουμε την παρουσία του νέου 3λιτρου V6 τούρμπο πετρελαιοκινητήρα της μάρκας, με 258 ίππους και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Στο πεδίο των βενζινοκινητήρων, σοβαρή υποψηφιότητα για τη νέα GL βάζει ο επίσης νέος V8 4,6 με διπλά τούρμπο και 435 ίππους ισχύος. Φυσικά, η κίνηση θα στέλνεται και στους 4 τροχούς (σύστημα 4MATIC) μέσω αυτόματων κιβωτίων 7 σχέσεων (7G-Tronic). Πιο αναλυτικά βέβαια, θα γνωρίζουμε μετά και την επίσημη ανακοίνωση της Mercedes για τη νέα GL, λίγο πριν το ντεμπούτο της στην Έκθεση της Νέας Υόρκης (6 Απριλίου).
TAG