Εντυπωσιάζει η αγωνιστικών προδιαγραφών Corvette Z06 C7.R Edition

Με αισθητικές κυρίως βελτιώσεις, η νέα Corvette Z06 C7.R Edition εμπνέεται από την αγωνιστική Corvette.
Στο πλαίσιο της φημισμένης Έκθεσης βελτιώσεων SEMA στο Λας Βέγκας που άνοιξε τις πύλες της σήμερα, η Chevrolet αποκάλυψε τη νέα Corvette Z06 C7.R Edition, που αποτείνει φόρο τιμής στην αγωνιστική Corvette.

Η νέα αυτή ειδική έκδοση που δημιούργησε η Chevrolet διαθέτει τον υπερτροφοδοτούμενο 6,2 λίτρων V8 βενζινοκινητήρα της Corvette, με απόδοση 650 ίππων και ροπή 880 Nm. Το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται σε μόλις 3,0 δλ. για την έκδοση με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο ή 3,2 δλ. για την έκδοση με το 7άρι χειροκίνητο.

Με 650 άλογα, η νέα Corvette Z06 C7.R Edition
απαιτεί μόλις 3,0 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα.
Οι αλλαγές της Corvette Z06 C7.R σε σχέση με την «απλή» Z06 αφορούν αρχικά στην υιοθέτηση του Z07 Performance Package, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ενισχυμένα κεραμικά-ανθρακονημάτινα φρένα της Brembro και αγωνιστικά ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2. Παράλληλα, υπάρχουν πολλές αισθητικές επεμβάσεις, με ειδικά γραφικά στο αμάξωμα, κίτρινες δαγκάνες φρένων, κιτρινόμαυρες ζάντες αλουμινίου, περιμετρικά σπόιλερ από ανθρακονήματα, καπό με ειδικό τμήμα από ανθρακόνημα, αλλά και γκρι γρίλια μάσκας και αεραγωγούς. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι επενδύσεις από μαύρο δέρμα και σουέντ, τα αγωνιστικά καθίσματα Competition Sports και οι κίτρινες ραφές.

Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν χρωματισμούς αποκλειστικά σε μαύρο ή κίτρινο για το αμάξωμα, σε κουπέ ή κάμπριο έκδοση. Η παραγωγή της νέας Corvette Z06 C7.R θα είναι εξαιρετικά περιορισμένη, αφού θα κατασκευαστούν μόνο 650 αυτοκίνητα.
TAG