Το 2018 έρχεται το νέο Lada Niva!

Το Lada Niva θα αποκτήσει νέα γενιά το 2018, 41 ολόκληρα χρόνια μετά το λανσάρισμα του υπάρχοντος μοντέλου.
Το Lada Niva μπορεί να συνεχίζει χωρίς πολλές αλλαγές ως «Lada 4X4» μια πορεία 39 ετών, όμως το Φθινόπωρο του 2018 θα δούμε επιτέλους τον αντικαταστάτη του, σύμφωνα με νέες πληροφορίες από τη Ρωσία.

Το παλιό Niva, που συνεχίζει να πωλείται ως «Lada 4X4»,
θα πωλείται παράλληλα με το νέο Niva για κάποιο διάστημα.
Η νέα γενιά του Lada Niva θα είναι σαφώς πιο σύγχρονη σε σχέση με το τωρινό μοντέλο που υπάρχει από το 1977. Θα διατεθεί σε 3θυρη και 5θυρη έκδοση, ενώ θα βασιστεί πάνω σε μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα.

Οι πηγές μας επισημαίνουν επίσης ότι το νέο Niva θα είναι πιο ακριβό σε σχέση με το τωρινό μοντέλο. Για το λόγο αυτό η AvtoVAZ, ιδιοκτήτρια της Lada, θα συνεχίσει να προσφέρει το παλιό Niva παράλληλα με το καινούργιο, ως μια πιο φθηνή επιλογή του για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, παρότι το πρώτο Niva θα έχει ξεπεράσει τα 40 χρόνια παρουσίας στην αγορά.

Περαιτέρω στοιχεία προς το παρόν για το νέο Niva δεν έχουν διαρρεύσει και σίγουρα, με το πέρασμα του χρόνου μέχρι την παρουσίασή του, θα έχουμε ξανά νεότερα που θα σας μεταφέρουμε.

Στο μεταξύ, η Lada αυτή τη στιγμή έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στο νέο μικρό crossover Lada XRAY που θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στις 15 Φεβρουαρίου στη Ρωσία, βασισμένο πάνω στην πλατφόρμα του Dacia Sandero.

Πηγή: Izvestia.ru
TAG