Νέο, ειδικά διασκευασμένο Lada Niva έτοιμο για κυνήγι!

Σε 20 μόλις μονάδες θα κατασκευαστεί το ειδικό αυτό Lada Niva, που προορίζεται για όσους αγαπούν το κυνήγι.
Η Lada, μαζί με τη Lada Sport και τη βελτιωτική Super-Auto, ετοίμασε μια ειδική έκδοση του pick-up Lada 4X4 (Niva), η οποία έχει εξελιχθεί ειδικά για τους λάτρεις του κυνηγιού.

Η Lada έχει ενισχύσει την ανάρτηση, τους τροχούς και
την εμφάνιση του ξεχωριστού αυτού Niva.
Η νέα έκδοση του Lada Niva έρχεται με μακρύτερο μεταξόνιο και καμπίνα. Πάνω στην καρότσα έχουν τοποθετηθεί δύο έξτρα καθίσματα με ζώνες ασφαλείας για τους κυνηγούς. Επίσης, έχει ενσωματωθεί και μια ειδική κατασκευή ιδανική για σωστή στόχευση, με ρύθμιση ύψους και μαλακή επένδυση.

Στο εσωτερικό, η Lada έχει εφοδιάσει το ειδικό αυτό Niva με θήκες για τα όπλα και τον υπόλοιπο εξοπλισμό του κυνηγιού.

Επίσης, το αυτοκίνητο διαθέτει και έναν πιο ισχυρό 1.800άρη βενζινοκινητήρα με 93 ίππους, κεντρικό και πίσω διαφορικό με κλείδωμα, ενισχυμένους προφυλακτήρες και μπροστινό «εργάτη». Οι τροχοί έχουν μεγαλώσει σε διαστάσεις (215/75 R 15) και φέρουν εκτός δρόμου ελαστικά, ενώ η ανάρτηση έχει ψηλώσει με ειδικά αμορτισέρ της Kayaba.

Σε ό,τι αφορά στην παραγωγή του, το ειδικά διασκευασμένο αυτό Lada Niva θα διατεθεί σε μόνο 20 μονάδες και μάλιστα, προορίζεται αποκλειστικά για ανώτατα διοικητικά στελέχη της κρατικής εταιρείας όπλων και τεχνολογίας Rostec
TAG