Με δίδυμο οδηγών Λεμπ και Σόλμπεργκ η Toyota στο WRC;

Τα μεγαλύτερα ονόματα οδηγών αγώνων προσεγγίζει η Toyota, για να οδηγήσουν το νέο Yaris WRC στο Πρωτάθλημα του 2017.
Το 2017 θα δούμε την Toyota να επιστρέφει στα Ράλι μετά από 18 ολόκληρα χρόνια και πλέον, ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, ο περίφημος Τόμι Μάκινεν, βρίσκεται στην αναζήτηση οδηγών, απευθυνόμενος στα κορυφαία ονόματα των τελευταίων ετών.

Μαζί με την Toyota, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στο WRC
μετά από 2 χρόνια απουσίας και ο κορυφαίος Σεμπαστιάν Λεμπ.
Σε συνέντευξή του στο Autosport, ο Μάκινεν αποκάλυψε ότι προσέγγισε τον οδηγό της Citroen Κρις Μικ και τον Σεμπαστιάν Οζιέ της VW για να συμμετάσχουν με την Toyota στο WRC το 2017, όμως και οι δύο απέρριψαν την προσφορά.

Πλέον, ο Μάκινεν έχει στραφεί προς τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2003, τον Πέτερ Σόλμπεργκ, ο οποίος σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του στο WRC με την Toyota.

Επίσης, ο Φινλανδός επικεφαλής της Toyota Gazoo Racing αποκάλυψε ότι ενδιαφέρεται και για τη υπογραφή του 9 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή Σεμπαστιάν Λεμπ, που φέτος συμμετέχει στο WRC ως ιδιοκτήτης ομάδας.

Προς το παρόν τίποτα δεν έχει κλείσει, όμως φαίνεται ότι η Toyota έρχεται με... άκρως επιθετικές ορέξεις στο WRC το 2017, σε ένα Πρωτάθλημα που αναμένεται άκρως «καυτό», αφού εκτός της VW, της Hyundai και της Toyota, θα έχουμε και την εργοστασιακή επιστροφή της Citroen, με ένα ολοκαίνουργιο αγωνιστικό αυτοκίνητο.
TAG